5/17/2017

OLEN KANDI


Vihdoin viiden kuukauden uurastus on takana, ja työ on palautettu. Tätä tunnetta on oikeastaan vielä aika vaikea käsittää, kun työssä on ollut kiinni niin pitkään eikä sitä enää tarvitse stressata! Prosessi on ollut melko raskas, varsinkin kun päädyin suorittamaan proseminaarin Jyväskylän avoimen yliopiston ryhmässä Helsingissä.

Olen käynyt koko kevään aikana siis yhdessä lähitapaamisessa, ja sen lisäksi sain ohjaajaltani kommentteja työhön pari kertaa ennen opponointia - loput tein täysin yksin. Voi siis sanoa, että ainakin itsenäisen tutkimuksen tuottamisen taitojen hallintaa tämä kurssi opetti. Tässä on tullut yrityksen ja erehdyksen kautta opittua yhtä sun toista tutkimuksen teosta, akateemisesta kirjoittamisesta, metodeista ja Wordin käytöstä. Kun työni julkaistaan yliopiston tietokannassa, pyrin jakamaan linkin myös teille jos haluatte käydä sen lukemassa.Tällainen urakka ja prosessi minulla siis on takana menneeltä keväältä ja voin sanoa olevani todella helpottunut, kun tämä on ohi. Parin vuoden päästä edessä onkin sitten pro gradu, jonka toivon voivani edes jollakin tavalla jatkaa samasta aihepiiristä. Se teenkö graduni Helsinkiin vai Jyväskylään, selviääkin ensi keväänä. Siihen asti tehdään vielä muutamia puuttuvia kauppiksen kursseja ja pohditaan sitä, mitä aineita oikeastaan haluan alkaa maisterissani lukea. Vaihtoehtoja on ihan liikaa, enkä osaa valita vaan yhtä.

Nyt on luvassa muutaman päivän loma ennen paluuta takaisin kurssien suorittamisen pariin. Sitä ennen kuitenkin juon lasin kuohuvaa, palkitsen itseni eräällä uudella jutulla LV:ltä ja rentoudun!


8 kommenttia:

 1. Onnea! :) Saako udella, mistä teit pro gradusi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein siis kandityöni, en vielä pro gradua :) Aiheena oli nuorten aikuisten miesten kokemukset varusmiespalveluksesta toimijuuden ja mieheyden näkökulmasta.

   Poista
 2. Paljon onnea!! Se helpotuksen määrä kun homma on plakkarissa ja palautettu on jotain uskomatonta. Nauti, olet lomasi ansainnut! :)

  - Kipsu

  VastaaPoista
 3. Onnittelut ja nyt rentoa lomailua urakan päätteeksi :)

  VastaaPoista


Kommenttien moderointi käytössä, blogiin ja teksteihin liittyvät asialliset kommentit julkaistaan. Anonyymikommentointi käytössä jäljittimen kera.